Všechno je nejlepší v tmavé čokoládě. To ví přece každý. Obzvlášť křupavé a jemné kešu oříšky. Bohatá vrstva čokolády zažene největší splín a depku. Představ si, co ještě se s takovými kešu v hořký dá dělat. Tak třebaaa. položit na stůj pro občasné mlsání, schovat do spíže na horší časy, pohostit návštěvu, obdarovat rodinu, nasekat do müsli. já vím, já vím. Jsem tím müsli posedlá, ale ono je to fakt tak dobrý! Tip Veselé Veverky Ano, je tomu skutečně tak. Kešu v hořké čokoládě chutnají obzvlášť skvěle pokud se podělíš i s ostatními. Kromě toho mám ještě mandle v mléčný a spoustu dalších variant kešu, které najdeš ZDE. .
Složení |
KEŠU, cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, rostlinný tuk (palmový), SUŠENÁ SYROVÁTKA, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904 |
Nutriční hodnoty/100g |
Kcal: 553, KJ: 2319, Tuky: 37,1, z toho nasycené mastné kyseliny: 15,7, Sacharidy: 43,6, z toho cukry: 38,3, Vláknina: 2,6, Bílkoviny: 10,8, Sůl: 10 |
Země původu |
Velká Británie |
Vlastnosti |
Bez přidaného cukru |