Mandle pražené solené jdou skvěle se sklenicí piva nebo se skleničkou vína. Naservíruj je do mističky návštěvě a návštěva se u tebe zase brzy otočí. A teď něco zajímavého ze světa mandlí: Na světě existuje více než 30 druhů mandlí. Mandle rostou na mandlovníku. Mandle jsou nejpopulárnější ořechy na světě. Z mandlí se dělá pravý marcipán. Tip Veselé Veverky Kromě solených mandlí mám taky mandle v polevách, nesolené, v cukru obalené nebo i uzené! A jestli se nebojíš experimentů, tak sladký a slaný jdou skvěle dohromady. Doporučuji slané mandle smíchat s těma v hořký čokoládě. Ale třeba tě napadne ještě jiný kombo. .
Složení |
MANDLE, řepkový olej, sůl |
Nutriční hodnoty/100g |
Kcal: 607, KJ: 2541, Tuky: 55,2, z toho nasycené mastné kyseliny: 4,2, Sacharidy: 17,7, z toho cukry: 4,6, Vláknina: 10,5, Bílkoviny: 21,23, Sůl: 0,7 |
Země původu |
USA |
Vlastnosti |
Bez éček |