Všichni jeho kámoši jásají. Para v tiramisu doplňuje partu. Klasický italský dezert jsem ve svých baňkách veverčí továrny proměnila v polevu a namočila do nich velikány jimiž jsou para ořechy. Už tak velké ořechy jsem zvětšila silnou vrstvou této tiramisové lahody. Občas se všechny para ořechy sejdou v para mixu. Jinak je můžeš potkat i samostatně. Ochutnej je všechny! Para ořechy v mléčné čokoládě Para ořechy v hořké čokoládě Para ořechy v jogurtu.
Složení |
PARA, cukr, rostlinný olej (palmový), sušená SYROVÁTKA, rýžová mouka, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904, Aroma tiramisu |
Nutriční hodnoty/100g |
Kcal: 584, KJ: 2428, Tuky: 40,6, z toho nasycené mastné kyseliny: 17,8, Sacharidy: 47,1, z toho cukry: 44,3, Vláknina: 1,6, Bílkoviny: 6,7, Sůl: 0,5 |
Země původu |
Velká Británie |
Vlastnosti |
Bez SO2 |