Malinová legenda se stala skutečností. Maliny jsem šoupla na mráz, což je teď nejlegendárnější způsob sušení všech věcí - sýrů, ovoce, mléka i hmyzu. Další legenda přináší historii malin, které jsou populární na celém širém světe. Zejména v Rusku, kde byla založena úplně první malinová zahrada mužem jménem Jurij Dolgoruki, a to již ve 12. století. Malinám se také říká medvědice, neboť na tuhle zahradu se často zatoulali medvědi. No, ti věděli naprosto přesně, co je dobré. Výhody malin sušených mrazem Nemusíš pro ně do lesa. Zachovaly si barvu, vitamíny a chuť. Vypadají báječně, chutnají báječně, voní báječně. Maliny sušené mrazem jsou číslo jedna při zdobení dortů, dezertů, jogurtů, pudinků a pupíků. Vyzkoušej také jahody sušené mrazem. Tam se taky dozvíš něco více o záludnosti procesu sušení mrazem.
Složení |
maliny |
Země původu |
Německo |
Nutriční hodnoty/100g |
Kcal: 214, KJ: 900, Tuky: 1, z toho nasycené mastné kyseliny: 0, Sacharidy: 30, z toho cukry: 30, Vláknina: 29, Bílkoviny: 8, Sůl: 0 |
Vlastnosti |
Bez éček |