Mandle je název pro jádro pecky plodu mandlovníku. Mandlovník je druh stromu rostoucích v subtropech. Mandle - to je nestárnoucí klasika v kuchyni. Skvělý společník při vaření i pečení. Co by to bylo za vánočku a mazanec bez mandlí? Jejich využití je prakticky nekonečné - mandlové mléko, mandlové sušenky, mandlová mouka, domácí marcipán, mandlový koláč. Fantazie nemá hranice. .
Složení |
MANDLE, cukr, rostlinný olej (palmový), sušená SYROVÁTKA, rýžová mouka, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904, aroma tiramisu |
Země původu |
Velká Británie |
Nutriční hodnoty/100g |
Kcal: 579, KJ: 2413, Tuky: 38,3, z toho nasycené mastné kyseliny: 14,2, Sacharidy: 48,5, z toho cukry: 45,3, Vláknina: 3,7, Bílkoviny: 8,4, Sůl: 0,2 |
Vlastnosti |
Bez SO2 |