Jaký je rozdíl mezi čerstvou borůvkou a sušenou? Studie dokázaly, že naprosto žádný! Ani po třech měsících neklesly v borůvkách vitamíny a antioxidanty. Takže závěr je, že borůvky sušené jsou stejně dobré jako ty čerstvé. No tak to už je fakt síla. Ušetříš svůj čas a pot očesáváním borůvkových keřů. Ze sušených borůvek uděláš smoothie stejně dobře. S banánem a mlékem je rozmixuješ v robotu a máš borůvkovo-banánové mlíko. A ve snídaňových kaších a müsli o kterých nezavřu pusu jsou prostě boží. Nabušené vitamíny, šťavnaté zázraky. to jsou borůvky! Tip Veselé Veverky Borůvky použij do horkých nebo studených kaší, cereálií nebo do pečení. Zkus je uvařit společně s rýží na sladko. Přidej jen špetku skořice a ořechy dle vlastního výběru. Nemáš zač za tip. .
Složení |
sušené borůvky, cukr, fruktózový sirup, citrónový koncentrát, slunečnicový olej |
Nutriční hodnoty/100g |
Kcal: 347, KJ: 1470, Tuky: 1, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5, Sacharidy: 80, z toho cukru: 80, Vláknina: 7, Bílkoviny: 1, Sůl: 63 |
Země původu |
Srbsko |
Vlastnosti |
Bez éček |