Nutriční hodnoty/100g Energetická hodnota (Kcal) 503 Energetická hodnota (Kj) 2099 Tuky (g) 29 z toho nasycené mastné kyseliny (g) 17 Sacharidy (g) 49 z toho cukry (g) 46 Vláknina (g) 9 Bílkoviny (g) 4 Sůl (g) 0 Hustota g/cm3 0. 00 Popis Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť, barvu a strukturu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu. Vlastnosti: Maliny jsou antioxidantem, posilují imunitní systém, mají protizánětlivé účinky Vitamín A a P obsažený v malinách působí pozitivně na zrak a zpevnění očních cév Mají pozitivní vliv na trávicí ústrojí Kyselina salicylová dokáže snižovat horečku a kyselina ellagová má velmi silné protinádorové účinky Pomáhají při chudokrevnosti Biotin v malinách je důležitý pro lesk, hustotu vlasů a pružnost pleti.
Složení |
cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, SOJOVÝ LECITIN E322, přírodní vanilkové aroma, lyofilizované maliny, glukózový sirup, arabská guma, šelak |
Země původu |
Holandsko |
Nutriční hodnoty/100g |
Kcal: 503, KJ: 2099, Tuky: 29,8, z toho nasycené mastné kyseliny: 17,8, Sacharidy: 49,2, z toho cukry: 46,3, Vláknina: 9, Bílkoviny: 4,9, Sůl: 0,01 |
Vlastnosti |
Bez SO2 |