Přirozeně vařená sójová omáčka, která využívá pouze přírodních procesů. Má charakteristickou červeno-hnědou barvu a nezaměnitelné aroma. Jídlům dodává jedinečnou a osobitou chuť. Hodí se především do asijské kuchyně, ale také vhodná pro záspadnou kuchyni. Obsahuje velké množství antioxidantů bez konzervantů nebo zvýrazňovačů chuti. Přirozeně fermentovaná sójová omáčka s nižším obsahem soli. Složení: voda, sójové boby, pšenice , sůl, vinný ocet, alkohol, cukr. Alergény: sója, pšenice Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem. Po otevření uchovávejte v chladniččce. Minimální trvanlivost do: viz Mindestens haltbar bis. Skladujte v suchu a chladu. Vyrobeno v Holandsku Nutriční hodnoty na 100 ml: Energetická hodnota 450kJ / 107kcal Tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 6,9 g z toho cukry 3,9 g Bílkoviny 9,7 g Sůl 9,1 g.
Product name |
Kikkoman soy sauce less salt 150ml |
Minimální trvanlivost (BBD): |
04.10.2024 |