Jahody v hořké čokoládě se drží v hitparádě mňamózních dobrot na prvních příčkách již nějakou dobu. Ještě nikdo nesesadil tyhle žádané královny hořkých polev. A to se o to snažily kdejaké ořechy a ovoce. Jejich krásu a kouzlo zachycují světoví fotografové a jahody vždycky rády zapózují svými svůdnými červenými rtíky. Jejich kámošky - přirozeně krásné jahody sušené mrazem , jahody v jogurtovém kabátku a jahody v mléčně čokoládovém balóňáku se samozřejmě snaží držet krok a nezůstávají pozadu. Rády se s tebou také seznámí. Vyzkoušej je všechny vzít na rande, narozeninovou oslavu, vánoční večírek nebo je představ rodičům u nedělního oběda. Co je sušení mrazem? Jahody si zachová svojí sytou barvu. Jahody pěkně křupou a takové křupnutí je vždycky fajn. Jahody si zachovají úplně všechny vitamíny a minerály - nevypaří se ani jeden. Jahody sušené mrazem dlouho vydrží v dobře uzavřené sklenici. A když říkám dlouho, myslím tím celé měsíce. Tip Veselé Veverky Honí tě zase mlsná a jahody v čokošce ti už nestačí? Vyzkoušej taky maliny v hořké čokoládě. Ty tvoje choutky zkrotí! Hej a napadlo tě někdy namočit tyhle boží čokoládově koule s jahodou do ořechového krému ?!.
Složení |
cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, SÓJOVÝ lecitin E322, přírodní vanilkové aroma, jahody, arabská guma, šelak, glukózový sirup, palmový olej |
Země původu |
Holandsko |
Nutriční hodnoty/100g |
Kcal: 503, KJ: 2107, Tuky: 30, z toho nasycené mastné kyseliny: 19, Sacharidy: 51, z toho cukry: 47, Vláknina: 7, Bílkoviny: 7, Sůl: 0 |
Vlastnosti |
Bez SO2 |